De 25 bedste serier på Viaplay

Her har vi samlet en liste over de 25 bedste serier på Viaplay lige nu. Listen er ikke lavet i nogen bestemt orden og de serier der er med på listen er kommet med på baggrund af deres IMDb rating og popularitet på Viaplay. Husk du kan til hver en tid prøve Viaplay gratis i 14 dage helt uden binding.

Prøv Viaplay gratis i 14 dage uden binding.

Greys Hvide Verden

The Good Wife

Friends

Nok en af de mest populære sitcom serier nogensinde, der formåede at fortrylle hele verden med de seks venner: Joey (Matt Leblanc), Chandler (Matthew Perry), Ross (David Schwimmer), Rachel (Jennifer Aniston), Monica (Courtney Cox) og Phoebe (Lisa Kudrow). Når man ser serien fornemmer man virkelig den kærlighed de har til hinanden, og samtidig er den hylende morsom.

Serien består af 10 sæsoner, der blev lavet i årrækken 1994-2004, men fordi den er så god bliver den stadig vist på kanaler i hele verden hver dag. Man følger de 6 venner og deres hverdag, som de bruger på en café eller i deres lejligheder som ligger lige ved siden af hinanden. Har du ikke set denne serie endnu, så gør det.

House

Scandal

Serien har en solid rating på IMDb på 7,9 og min regel er at alt der har en rating højere end 7,5 er værd at give en chance. Kerry Washington er hovedrolleindehaveren i denne serie, hun har tidligere haft småroller i store film som Django Unchained og Mr. and Mrs. Smith, men dette er hendes store gennembrud og hun gør da også en rigtig god figur. Serien har afsluttet sin 5. sæson, men så kan du nå og catche op inden den 6. sæson får premiere i 2017.

‘Scandal’ handler om Olivia Pope der har fundet sig en helt unik niche som forretning. Hun hjælper personer der er kommet i uheldige situationer og sørger derfor for at de ender i en skandale. Hendes team er specielt udvalgt og løser ofter problemerne på meget få døgn. Hun lever og arbejder i en verden fyldt med hemmeligheder og snart får hendes fortid også skabt udfordringer for hendes nutid.

Seinfeld

Dexter

‘Dexter’ er en af de bedste ratede serier på IMDb med en score på 8,8 ud af 10. Den blev lavet i årene 2006-2013 og der blev lavet i alt 8 sæsoner. Den har vundet 2 Golden Globe awards og fået et hav af andre priser og nomineringer. Den store succes kom ikke mindst på grund af skuespillerne Michael C. Hall, Jennifer Carpenter og David Zayas imponerende præstationer.

I serien følger vi retsmedicineren Dexter der arbejder for Los Angeles politiafdeling, hvor hans søster Debra også er kriminalbetjent. Men Dexter har en hemmelighed som kun ham og hans afdøde far kender til, han har nemlig et begær for at slå ihjel. Men han slår ikke nogen ihjel der ikke fortjener det og skjuler bedre end nogen anden, så han aldrig bliver opdaget eller gør han?

Mr. Robot

Serien havde premiere i 2015 og stormede ind på IMDb’s top 250 liste over bedste serier. Der er nu 2 sæsoner af den succesfulde serie og den 3. er på vej og kommer i 2017. I hoverollen er den meget karismatiske Rami Malek der spiller røven ud af bukserne i Mr. Robot som Elliot. Christian Slater er også med og spiller rollen som selveste Mr. Robot. Den har vundet 2 Golden Globe Awards allerede.

Serien handler om Elliot der er meget stille af sig, men han er utrolig dygtig til alt der har med IT og hacking at gøre. Langsomt finder man ud af mere om Elliot og han er ikke en helt almindelig dreng, for han er plaget af indre dæmoner. Han lever i 2 verdener der kun er med til at forvirrer hand sind endnu mere end det i forvejen er.

South Park

Ja det det er en tegneserie, men en af de mest succesrige nogensinde. I serien bliver der taget gas på gud og hver mand og skaberne bag ligger ikke fingre imellem når de laver jokes. Hvis du søger et godt grin kan du altid sætte et afsnit South Park på, så skal den nok give dig det. Første afsnit havde præmiere i 1997 og siden da er det blevet til 23 sæsoner og en IMDb rating på 8,8.

I serien følger man de fire venner Cartman, Kenny, Stan og Kyle der lever i den knapt så velfungerende by South Park i Colorado. De fire venner begiver sig altid ud på et nyt eventyr der sjælendt ender succesfuldt, men til gengæld laver en masse grin med alverdens virkelige personer og begivenheder.

The X Files

Gomorrah

The Walking Dead

Her er endnu en serie på Viaplay fra IMDb’s top 250 over serier. The Walking Dead har formået at skabe det perfekte billede på hvordan en verden hvor en zombievirus er brudt ud vil se ud. Zombierne er gennemført ned til mindste detalje og kulisserne med øde byer, veje fyldt med stillestående biler er mindst ligeså imponerende. Holdet af skuespillere står for den sidste del af det fascinerende univers. 8 sæsoner indtil videre i et af de mest imponerende serie univers der er skabt.

I serien følger man en lille gruppe overlevende der hele tiden varriere i størrelse da ingen kan være sikker i den nye verden. De leder desperat efter et sikkert opholdssted, men hver gang de finder et viser det sig igen at man ikke kan føle sig sikker nogen steder i en verden fyldt med zombier.

Supernatural

Serien ‘Supernatural’ havde præmiere i 2005, den er stadig i fuld gang og den 12. sæson venter lige om hjørnet. Du kan se Supernatural serien på Viaplay ligeså tosset du vil. Den har en imponerende rating på 8,6 på IMDb og har vundet flere serie awards og har også adskillelige nomineringer.

I denne serie er det det overnaturlige der er omdrejningspunktet. To brødre rejser rundt i Amerika og bekæmper overnaturlige kræfter, som dæmoner, ånder mm. I hvert afsnit støder de på nye overnaturlige kræfter de skal finde en måde at tackle på. Det ender som regel godt, men brødrene må lide store tab undervejs og udsættes også selv for lidt af hvert.

Fringe

Outlander

Person of Interest

24 timer

Kiefer Sutherland spiller Jack Bauer i serien 24 timer du nu kan se alle sæsoner af på Viaplay. Der er i alt 9 sæsoner i serien hvor hver sæson foregår over 24 timer. Serien har vundet 2 Golden Globe Awards, har en IMDb rating på 8,4 og var mens den kørte på TV en af de mest sete serier flere år i træk.

Jack Bauer er ham der i denne serie redder verdenen gang på gang indenfor en tidperiode på 24 timer. Hver sæson byder på en ny krise, som kun Jack Bauer kan løse. Han får hjælp sine kollegaer fra CTU som er eksperter i at bekæmpe terrorisme.

Californication

The Blacklist

Preacher

The Tudors

Animal Kingdom

Transparent

Underground

Empire

Prøv Viaplay gratis i 14 dage uden binding.