Zootropolis på Viaplay

Originaltitel: Zootopia
Indspilningsår: 2016
Genre: Animation, Børnefilm, Adventure, Komedie, Familiefilm
Instruktør: Byron Howard, Rich Moore
Skuespillere: Ginnifer Goodwin, Jason Bateman, Idris Elba mf.
Spilletid: 108 min.
IMDb score: 8,1

Prøv Viaplay gratis i 14 dage uden binding.

Zootropolis eller Zootopia som er orginaltitlen er endnu et mesterværk fra Disney. Det er en animationsfilm lavet primært til børn, men hele familien kan sagtens få glæde af at se den. Du kan nu se Zootropolis på Viaplay.

Zootropolis er en storby i en ny verden hvor rovdyr og pattedyr lever side om side uden problemer eller gør de? I filmen opstår der en række begivenheder der skaber tvivl om denne nye orden i dyreverdenen og om den kan overleve. Den nyuddannede kanin Judy Hopps tager sagen i egen for at få svar på de mystiske begivenheder der har fundet sted.

Zootropolis trailer

Se traileren til Zootropolis herunder og få et billede at det fantastiske fantasifulde animationsmesterværk fra Disney.

I filmen møder vi kaninen Judy Hopps der bor i en kaninby på landet langt væk fra storbyen Zootropolis. Hendes store drøm er at blive politibetjent i storbyen Zootropolis, men et pattedyr er aldrig nogensinde blevet uddannet til politibetjent, så let giver hun dog ikke op og det lykkedes hende at blive den første kanin og det første pattedyr nogensinde til at være politibetjent i Zootropolis.

Hendes drømmejob i byen Zootropolis er dog ikke som hun havde forventet og første dag på jobbet bliver hun sat til at være p-vagt, men hun beslutter sig for at være den bedste til det hun nu bliver sat til. Politichefen er ikke glad for Judy, men da hun siger at hun vil hjælpe en odder med at finde hendes mand der er forsvundet, har han ikke andet valg end at sætte hende på sagen. Hun får 48 timer til at opklare sagen om den forsvundne odder eller skal hun opsige sit job.

I sin søgen støder hun på ræven Nick Wilde hun tvinger til at hjælpe med opklaringen da han ved noget. Hun truer med at opgive ham til skattevæsnet hvis han ikke hjælper hende. Det umage par bevæger sig nu ud på deres livs eventyr i Zootropolis, fyldt med uventede farer i håbet om at de kan opklare sagen indenfor 48 timer.

Det er en god børnefilm, man kan sætte ungerne ned foran og få 1,5 times ro eller hele familien kan samles om filmen en fredag aften.

Prøv Viaplay gratis i 14 dage uden binding.