Kan du tjene penge på at satse på håndboldkampe?

På trods af at det dyrkes meget i skoler og i sportsklasser, er panoramaet over professionel håndbold meget lille, og det optræder sjældent i de spanske sportsnyheder. På trods af dette har spansk håndbold allerede opnået fantastiske resultater, som sydamerikansk mester med herreholdet og verdensmester med dameholdet. I håndbold for mænd er Danmark den nuværende verdensmester, i håndbold for kvinder, Holland.

Spillets love for håndboldsport

I håndbold spiller to hold på 7 spillere i province futsal. Kampen er opdelt i to challenge på hver 30 minutter med to dommer på bonen, en på hver side.

Et holdmedlem må tage 3 skridt, mens han er i besiddelse af bolden, og skal derefter spille bolden eller forsøge at score, medmindre spilleren rammer bolden under bevægelse.

En af de bedste bookmakere i verden er 20Bet, som også er en af ​​de største spanske bidragydere på deres platform. For at spille på håndbold skal du blot gå til Sportium enter, logge ind og du kan nemt finde håndbold i listen over sportsgrene i venstre side af skærmen. I håndbold er den eneste spiller, der må blive inde i feltet, målmanden, undtagen ved straffespark, men en spiller kan hoppe ind i feltet, når han forsøger at score, hvis springet starter uden for feltet. For at spille på håndbold er det nødvendigt at vælge en bookmaker, der dækker sporten bredt i hele verden, da du i Spanien næppe vil finde dækning af denne sport.

Det mest lovende spilmarked er top- og bundmarkedet.

Du skal have mindst 58 mål i spillet for at Over for at blive en succes. For at Under for at få success, skal kampen maksimalt have 57 point.

Det er også muligt at spille på antallet af mål, som hvert hold scorer. Som exempel kan vi se, om Bosniens streger 26,5 mål, mens Frankrigs streger 31,5. Det skyldes, at Frankrig er favorit til at score flest mål.

Markedet “Both Teams To Score” er meget populært inden for fodbold betting og håndbold har også mulighed for at bette, men med flere mål som grundlag. Som et væddemål på “Begge hold scorer 20 og 25 mål”.