Få gratis Viaplay i 7 dage

Viaplay er en nordisk streamingtjeneste, med et stort udvalg af film, serier og sport. Der er både massere af indhold for børn og voksne. I dag er det en af de største streamingtjenester i Norden (læs Danmark, Sverige, Norge og Finland) og du kan prøve Viaplay helt gratis i 30 dage uden binding, som ny kunde hos dem. Her fortæller jeg dig hvordan du gør.

Om Viaplay

Viaplay er en nordisk streamingtjeneste eget af selskabet MTG. MTG er samme virksomhed der står bag flere TV-kanaler: TV 3 kanalerne, VH1, MTV, Comedy Central, Nickelodeon, samt den gratis streamingtjeneste Viafree og nyhedssitet JuicyPlay.dk. MTG står får Modern Times Group hvilket falder godt i spænd med deres måde at udvikle og nytænke digitale produkter på.

Viaplay tog sine første skridt tilbage i 2007 og siden da er det gået stærkt, hvor det er blevet til den største streamingtjeneste af film og serier i Norden. Bor man i Danmark, Norge, Sverige og Finland kan man benytte sig af streamingtjenesten og få gratis Viaplay i 14 dage.

Viaplay pris på abonnementer

Efter du har prøvet Viaplay gratis 30 dage vil abonnementet, med mindre du opsiger det inden prøveperiodens udløb, fortsætte til normalprisen på ‘Film og serie’-abonnementet som er 89 kr. om måneden. Der er dog en række andre abonnementer som du kan vælge at opgradere, i alt tilbyder Viaplay 4 forskellige abonnementer som du kan læse mere om herunder.

01.

Viaplay Film og Serier

02.

Viaplay Sport

Pris: 309 kr./md.

03.

Brugervenligt og intuitivt design

Pris: 339 kr./md.

04.

Viaplay Fighting

Pris: 199 kr./md. Prøv Viaplay gratis i 14 dage uden binding.

Viaplay værdikode

Viaplay er en populær streamingtjeneste i Norden, som tilbyder et bredt udvalg af film, serier, sport og børneprogrammer. Med Viaplay får du adgang til ubegrænset underholdning, og med de rigtige rabatkoder kan du spare penge på dit abonnement. Denne artikel vil guide dig igennem, hvordan du bruger Viaplay rabatkoder, finder lignende streamingtjenester, får koder til forlænget prøveperiode, og besvarer ofte stillede spørgsmål om Viaplay.

En Viaplay værdikode er en rabatkode, som kan give dig besparelser på dit abonnement. Disse koder er ofte tilgængelige gennem forskellige kampagner og kan findes på rabatwebsider, i Viaplays nyhedsbreve, eller gennem samarbejdspartnere. En værdikode kan give dig rabat på månedlige abonnementer, gratis prøveperioder eller særlige tilbud som adgang til eksklusivt indhold.

Når du har en værdikode, er det enkelt at bruge den. Start med at besøge Viaplays hjemmeside og vælg det abonnement, der passer bedst til dine behov. Under registrerings- eller betalingsprocessen vil der være et felt, hvor du kan indtaste værdikoden. Indtast koden og klik på “Anvend” for at få rabatten trukket fra det samlede beløb. Sørg for at tjekke, at rabatten er korrekt anvendt, inden du fuldfører købet.

Værdikoder kan variere i værdi og tilgængelighed, så det kan være en god idé at sammenligne forskellige tilbud og holde øje med nye kampagner. Ved at bruge en værdikode kan du spare penge og få mere ud af dit Viaplay-abonnement, hvilket gør det lettere at nyde deres brede udvalg af indhold uden at sprænge budgettet.

Sådan bruger du en Viaplay rabatkode

Det er nemt at bruge en Viaplay rabatkode, ved at følge disse trin, kan du både få en rabatkode til Viaplay, aktivere den og begynde at se indhold fra Viaplay med det samme:

1. Find en rabatkode: Søg online efter aktuelle Viaplay rabatkoder. Websider som CupoNation, Rabathelten eller direkte via Viaplays nyhedsbrev kan være gode kilder. Hold også øje med særlige kampagner og tilbud på sociale medier.

  2. Tilmeld dig Viaplay: Gå til Viaplays hjemmeside og vælg det abonnement, der passer dig bedst. Der findes forskellige pakker afhængigt af, om du ønsker adgang til film, serier eller sport.

  3. Indtast rabatkoden: Når du når betalingssektionen, vil der være et felt til at indtaste din rabatkode. Indtast koden og tryk på “Anvend”. Sørg for, at rabatten er korrekt anvendt, inden du fortsætter.

   4. Bekræft og betal: Efter du har anvendt koden, vil din rabat blive trukket fra det samlede beløb. Fuldfør betalingen, og du er klar til at streame. Din konto vil nu være aktiveret med den rabat, du har fået.

   Få kode til forlænget prøveperiode

   Nogle gange kan du finde koder, der giver dig en forlænget prøveperiode på Viaplay, så du kan prøve tjenesten i længere tid uden at betale. Disse koder kan ofte findes som en del af kampagner, eller ved at tilmelde dig nyhedsbreve fra Viaplay eller deres partnere. Her er nogle måder at få sådanne koder:

   Kampagner: Hold øje med Viaplays hjemmeside og sociale medier for kampagner, hvor de tilbyder forlænget prøveperiode.

   Partnere: Nogle gange samarbejder Viaplay med andre virksomheder og tilbyder deres kunder forlængede prøveperioder som en del af en salgsfremmende kampagne.

   Nyhedsbreve: Tilmeld dig Viaplays nyhedsbrev for at modtage opdateringer om tilbud og kampagner direkte i din inbox.

   Ubegrænset underholdning

   Viaplay tilbyder ubegrænset underholdning til sine abonnenter, hvilket betyder, at du får adgang til et omfattende bibliotek af film, serier, sport og børneprogrammer uden begrænsninger. Uanset om du er til nyeste blockbuster-film, klassiske serier, spændende sportsbegivenheder eller indhold for børn, har Viaplay noget for enhver smag.

   En af de største fordele ved Viaplay er deres konstant opdaterede bibliotek. Nye film og serier tilføjes regelmæssigt, så der altid er noget nyt at se. Sportsfans kan nyde live-dækning af store sportsbegivenheder som Premier League, NHL, Formel 1 og meget mere. Derudover tilbyder Viaplay eksklusivt indhold, som du ikke kan finde andre steder, inklusive originale serier og film produceret af Viaplay selv.

   Viaplay gør det også nemt at se indhold, uanset hvor du er. Tjenesten understøtter en bred vifte af enheder, herunder smartphones, tablets, computere, smart-tv’er, streaming-enheder og spilkonsoller. Dette betyder, at du kan streame dine yndlingsprogrammer og -film hjemme i stuen eller på farten.

   Med et Viaplay-abonnement kan hele familien finde noget at se, og den ubegrænsede adgang gør det til en ideel løsning for dem, der ønsker en alsidig og omfattende streamingtjeneste.