Få gratis Viaplay i 14 dage

Viaplay er en nordisk streamingtjeneste, med et stort udvalg af film, serier og sport. Der er både massere af indhold for børn og voksne. I dag er det en af de største streamingtjenester i Norden (læs Danmark, Sverige, Norge og Finland) og du kan prøve Viaplay helt gratis i 30 dage uden binding, som ny kunde hos dem. Her fortæller jeg dig hvordan du gør.

Prøv Viaplay gratis i 14 dage

Kender du ikke til Viaplay eller har du ikke prøvet det før, så kan du prøve Viaplay gratis i 14 dage uden binding (tidligere 30 dage gratis prøveperiode). Måden du gør det på er ved at oprette en gratis konto på Viaplay, indtast dine personlige oplysninger (navn, mail og adresse) og så er du ellers i gang med den gratis prøveperiode.

Prøveperioden på Viaplay er uden binding og det betyder at du ikke binder dig til at betale noget efter prøveperioden udløb. For at undgå dette skal du blot opsige dit abonnement inden de 2 uger er gået. Ønsker du at fortsætte abonnementet hos Viaplay efter de 14 gratis dage, skal du ikke foretage dig noget, abonnementet fortsætter automatisk til 99 kr./md.

Prøv Viaplay gratis i 14 dage uden binding.

Om Viaplay

Viaplay er en nordisk streamingtjeneste eget af selskabet MTG. MTG er samme virksomhed der står bag flere TV-kanaler: TV 3 kanalerne, VH1, MTV, Comedy Central, Nickelodeon, samt den gratis streamingtjeneste Viafree og nyhedssitet JuicyPlay.dk. MTG står får Modern Times Group hvilket falder godt i spænd med deres måde at udvikle og nytænke digitale produkter på.

Viaplay tog sine første skridt tilbage i 2007 og siden da er det gået stærkt, hvor det er blevet til den største streamingtjeneste af film og serier i Norden. Bor man i Danmark, Norge, Sverige og Finland kan man benytte sig af streamingtjenesten og få gratis Viaplay i 14 dage.

Viaplay pris på abonnementer

Efter du har prøvet Viaplay gratis 30 dage vil abonnementet, med mindre du opsiger det inden prøveperiodens udløb, fortsætte til normalprisen på ‘Film og serie’-abonnementet som er 89 kr. om måneden. Der er dog en række andre abonnementer som du kan vælge at opgradere, i alt tilbyder Viaplay 4 forskellige abonnementer som du kan læse mere om herunder.

Viaplay Film og Serier

Det abonnement du kan prøve gratis i 30 dage er det billigste abonnement hos Viaplay. Abonnementet ‘Film og Serier’ giver adgang til hele arkivet af film og serier på Viaplay. Efter man har benyttet den gratis prøveperiode fortsætter abonnementet til en pris på 89 kr./md.

Pris: 99 kr./md. (Prøv gratis i 14 dage)

Viaplay Sport

Pris: 309 kr./md.

Viaplay Total

Pris: 339 kr./md.

Viaplay Fighting

Pris: 199 kr./md.

Prøv Viaplay gratis i 14 dage uden binding.