Samsung Galaxy S21 anmeldelse

Samsung Galaxy S21 er stadig en af Samsungs topmodeller til trods for at den blev udgivet i 2021. Det er en kraftfuld enhed med en imponerende skærm og et forbedret kamerasystem, hvilket gør den til et glimrende valg til daglig brug eller til dem, der ønsker at forbedre deres fotograferings-game.

Samsung Galaxy S21 Specifikationer

 • 6,2″ Infinity-O-skærm med 120 Hz opdateringshastighed
 • Qualcomm Snapdragon 888-processor
 • Tre kameraer på bagsiden: 12MP hovedkamera, 64MP telekamera og 12MP ultra wide-sensorer
 • 10 MP kamera på forsiden
 • 5G-funktionalitet
 • 128 GB/256 GB lagringsmuligheder med 8 GB RAM
 • 000 mAh batterikapacitet med 25W hurtig opladning understøttelse
 • IP68 støv- og vandmodstandsklasse
 • Ultrasonisk fingeraftrykslæser i displayet

Design og skærm

Det første, du vil bemærke ved Galaxy S21, er dens slanke design. Den fås i tre farver – Phantom Black, Phantom Silver og Phantom Violet – og har en metalramme med en tekstureret overflade, der gør den let at gribe om. Bagsiden er lavet af Gorilla Glass Victus, som er Samsungs mest holdbare glas til dato. Den er også ekstremt let med en vægt på kun 5,97 ounces.

Et af de mest markante træk ved Galaxy S21 er den fantastiske 6,2″ Dynamic AMOLED 2X-skærm på 6,2″. Med en opløsning på 3200 x 1440 og en opdateringsfrekvens på 120 Hz er det en af de mest levende og responsive skærme på en smartphone i dag. Den bliver også ekstremt lysstærk, op til 1.500 nits, når den står udendørs i direkte sollys. Og hvis du ønsker at spare på batteriet, kan du skifte til 60 Hz-tilstand og stadig nyde en jævn oplevelse.

Beskyt din smartphone

Det er altid en smart beslutning at bruge et cover til din smartphone, da det giver ekstra beskyttelse mod ridser, stød og fald. Da Samsung Galaxy S21 er fremstillet af Gorilla Glass Victus, som er ekstremt holdbart, skal du stadig tage forholdsregler for at beskytte din enhed i tilfælde af et uheld. Om du skal bruge et S20, S21 eller Samsung Galaxy S23 cover er det værd at købe det samtidig med telefonen så du er sikret imod uheld fra start af.

Ydelse og batterilevetid

Under motorhjelmen er Galaxy S21 drevet af Qualcomms Snapdragon 888-processor og leveres med 8 GB RAM. Det er mere end nok kraft til selv de mest krævende opgaver, som f.eks. spil eller videoredigering. I vores test fandt vi ud af, at apps åbnede hurtigt, og at multitasking var en leg.

Batteriet på 4.000 mAh på Samsung Galaxy S21 giver masser af strøm til en hel dags brug. Og hvis du skulle komme til at mangle strøm, kan Samsungs nye 25 W hurtigoplader give dig et hurtigt boost på ingen tid. Trådløs opladning understøttes også, men du skal købe en separat oplader til det.

Ultrasonisk fingeraftrykslæser i displayet

Samsung Galaxy S21 er udstyret med en ultralyds-fingeraftrykslæser i displayet, så brugerne kan låse enheden hurtigt og sikkert op. Denne teknologi fungerer ved hjælp af lydbølger til at aflæse mønstre i tegn på fingeraftrykket. Dette skaber et mere præcist biometrisk kort, der kan registrere tilstedeværelsen af en finger og identificere ejeren.

Fingeraftrykslæseren på Galaxy S21 er en af de mest præcise og sikre muligheder, der findes, hvilket gør den til et godt valg for dem, der ønsker ekstra sikkerhed.

Kamerasystem

Et af Galaxy S21’s største salgsargumenter er dens kamerasystem, som består af tre sensorer: et 12MP vidvinkelkamera, et 12MP ultravidvinkelkamera og et 64MP telekamera. Hovedkameraet giver en fantastisk billedkvalitet i både lyse og svage lysforhold med fremragende detaljer og præcise farver. Det ultravidvinkelkameraet er perfekt til landskabsbilleder eller gruppebilleder, mens telekameraet giver dig mulighed for at zoome ind uden at miste kvalitet.

Fordele og ulemper med Samsung Galaxy S21

Fordele:

 • Letvægt, stilfuldt design
 • Kraftfuld Snapdragon 888-processor
 • Ultravibrant 6,2-tommers skærm med 120 Hz opdateringshastighed
 • Tre kameraer på bagsiden til fantastiske fotos og videoer
 • Ultrasonisk fingeraftrykslæser i skærmen for ekstra sikkerhed

Ulemper:

 • Ingen plads til microSD-kort
 • Intet hovedtelefonstik

Samsung Galaxy S21 er en kraftfuld enhed, der har en imponerende skærm og et imponerende kamerasystem i et letvægtsdesign. Med 5G-tilslutning, 8 GB RAM, 128/256 GB lagermuligheder og den nyeste processor fra Qualcomm er det en af de mest avancerede smartphones, der findes på markedet i dag. Den er også udstyret med en ultralydsfingeraftrykslæser for ekstra sikkerhed samt IP68-støv- og vandmodstandsklasse for ekstra holdbarhed. De eneste ulemper er manglen på microSD-kortplads eller hovedtelefonstik, men alt i alt er dette en meget anbefalelsesværdig telefon.