Jar City på Viaplay

Se Jar City på ViaplayOriginaltitel: Mýrin
Indspilningsår: 2006
Genre: Krimi, Drama, Thriller
Instruktør: Baltasar Kormákur
Skuespillere: Ingvar Eggert Sigurdsson, Águstá Eva Erlendsdóttir, Björn Hlynur Haraldsson mf.
Spilletid: 93 min.
IMDb score: 7,0

Genvej: Prøv Viaplay gratis i 30 dage

Du kan nu se den islandske film Jar City på Viaplay. I filmen bliver der begået et mord og kriminalbetjenten Erlendur bliver sat på sagen. Det viser sig dog at være en noget mere kompliceret sag end som så, da den går flere generationer tilbage og er knyttet til en lille piges død mange år tidligere. Erlendur bevæger sig ind på et territorie hvor han opdager mere om mange ting der er forgået i det skjulte på Island.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”www”]Se filmen på Viaplay[/button]

Jar City trailer

Her kan du få en smagsprøve på filmen Jar City i den originale trailer lavet til filmen.

Det er ikke mange Islandske film der bliver lavet, men her er en og den er faktisk rigtig god. I filmen følger man kriminalbetjenten Erlendur der bliver sat på en mordsag med en mand der er blevet slået ihjel i sit eget hjem. Det er svært at finde nogen forklaring på hvorfor han er blevet slået ihjel og hvem der har gjort det.Jo mere Erlendur finder ud af om denne mand, går det dog op for ham hvorfor nogle vil have ham død. Han har nemlig voldtaget en kvinde på Island for mange år siden og herefter går det ud på at finde hende. Sagen er dog stadig mere kompliceret endnu, for det handler om meget mere end bare en voldtægt.

Alt imens Erlendur jonglere med de mange bolde denne sag kaster i luften, må han hjælpe sin datter der er misbruger, men som også er blevet gravid. Hun siger hun vil beholde barnet, men ender gang på gang tilbage i misbruget.

Da Viaplays udvalg af film og serier hele tiden ændre sig, tager vi forbehold for at denne titel ikke længere er tilgængelig på Viaplay og at du dermed ikke kan se den på Viaplay i øjeblikket.