Star Wars: The Force Awakens på Viaplay

Star Wars The Force Awakens på ViaplayOriginaltitel: Star Wars: The Force Awakens
Indspilningsår: 2015
Genre: Science-Fiction, Adventure, Action, Fantasy
Instruktør: J.J. Abrams
Skuespillere: Harrison Ford, Daisy Ridley, John Boyega mf.
Spilletid: 138 min.
IMDb score: 8,2

Star Wars filmserien er stærk tilbage med den nyeste episode, episode VII. Du kan allerede nu se Star Wars: The Force Awakens på Viaplay. I denne 7. film i rækken møder vi en række helt nye personer og stifter bekendtskab med få gamle kendinge.

Historien finder sted mange år efter Luke Skywalker og resten af modstandsbevægelsen har besejret Emperiet, nu har en ny ondskab taget over i galaxen som går under navnet ‘The New Order’. Luke Skywalker er gået i eksil og republikken og modstandbevægelsen kæmper sammen mod Den Nye Orden.

Star Wars: The Force Awakens trailer

Herunder kan du se traileren til Star Wars episode 7, hvor du får et indblik i nogle af de fantastiske scener og special effects der er brugt.

I filmen møder vi den unge pige Rey der lever fra dag til dag på planeten Jukka, indtil planeten bliver scenen for en vild jagt på et kort der kan lede til Luke Skywalkers eksil. Her møder hun Finn som er deserteret fra Den Nye Orden og den lille droide BB-8. De finde hurtigt ud af hvad de er i besiddelse af og må sørge for at bringe det til modstandsbevægelsen.

For at flygte fra planeten og Den Nye Orden, stjæler de en gammel kending af et rumskib nemlig Tusindårsfalken. Herfra løber de blot ind i en ny række udfordringer, hvor de blandt andet støder på Han Solo og Chewbakka, der hjælper dem med at opsøge modstandsbevægelsen.

Sammen med modstandsbevægelsen må de nu forhindre Den Nye Orden i at destruere hele Republikken. Skal det lykkedes de onde endelig at overtage galaxen eller vil det gode og ‘kraften’ endnu engang sejre? Det er et eventyr der byder på det hele, action, special effects, gensyn og spænding. Det er et brag af et comeback for Star Wars filmene.

Da Viaplays udvalg af film og serier hele tiden ændre sig, tager vi forbehold for at denne titel ikke længere er tilgængelig på Viaplay og at du dermed ikke kan se den på Viaplay i øjeblikket.