The Night Before på Viaplay

Se The Night Before på ViaplayOriginaltitel: The Night Before
Indspilningsår: 2015
Genre: Komedie, Julefilm
Instruktør: Jonathan Levine
Skuespillere: Seth Rogan, Joseph Gordon-Levitt, Jillian Bell mf.
Spilletid: 101 min.
IMDb score: 6,5

Genvej: Prøv Viaplay gratis i 30 dage

Du kan nu se filmen The Night Before på Viaplay, som er en klassisk julekomedie der følger de 3 venner Ethan, Isaac og Chris der efter mange års søgen endelig har skaffet billetter til den ultimative julefest, The Holy Grail of Christmas Parties. Det bliver en helt igennem uforglemmelig juleaften og måske sidste gang de 3 holder den sammen.

The Night Before film trailer

Herunder kan du få en smagsprøve på hvad filmen byder på, det er nemlig traileren til The Night Before du kan se.

De 3 venner Ethan, Isaac og Chris har de seneste mange år fejret juleaften sammen med alkohol og sjove eksperimenterende stoffer. Hvert år har de jagtet den ultimative julefest, The Holy Grail of Christmas Parties. Nu er heldet endelig med dem, da Ethan er garderobetjener til en julefrokost opdager han i en jakkelomme 3 billetter til den julefest de altid har søgt og han snupper dem.

Ethan’s to venner Isaac og Chris har imidlertid fået fast kæreste og kone og er ved at stifte familie. Det har betydet at vennerne er gledet lidt fra hinanden i løbet af de seneste år, men de er enige om at holde en sidste juleaften sammen hvor de giver den alt hvad de har i sig. Ethan lever stadig et liv som ungkarl og det virker ikke som om han er klar til at acceptere at de 3 venner kun har en legendarisk aften tilbage.

Det bliver en aften der giver vennerne svar på mange ting. Er det den ultimative julefest virkelig så fed som de altid har forestillet sig? Er det virkelig sidste fest de holder sammen? Hvad skal der blive af Ethan hvis han forbliver den eneste ungkarl?

Da Viaplays udvalg af film og serier hele tiden ændre sig, tager vi forbehold for at denne titel ikke længere er tilgængelig på Viaplay og at du dermed ikke kan se den på Viaplay i øjeblikket.