The Walk på Viaplay

Se The Walk på ViaplayOriginaltitel: The Walk
Indspilningsår: 2015
Genre: Biografi, Drama, Adventure
Instruktør: Robert Zemeckis
Skuespillere: Joseph Gordon-Levitt, Charlotte Le Bon, Guillaume Baillargeon mf.
Spilletid: 123 min.
IMDb score: 7,4

Du kan nu se filmen The Walk online på Viaplay. En film der handler om line kunstneren Phillipe Petit der er den eneste mand nogensinde til at forsøge at gå på line mellem The World Trade Centers og også vil være den eneste til nogenside at forsøge det, da World Trade Center desværre ikke står længere efter terrorangrebene 11. september 2001.

Filmen fortæller historien om den franske vovehals og gadeperformer Phillipe Petit. Phillipe vokser op i den romantiske storby Paris hvor han fra barnsben af drømmer om en karriere som linedanser i et cirkus. Han tjener til dagen og vejen ved at være gadeperformer, men vil opnå mere end bare anerkendelsen fra de forbipasserende på gaden.

The Walk film trailer

Herunder kan du se traileren til den nervepirrende film The Walk der er baseret på rigtige bedrifter, begået af franske Phillipe Petit.

Phillipe Petit vokser op i den romatiske by Paris hvor han fra barnsben af er vildt fascineret af linedanserne i cirkusset. Derfor begynder han at lærer sig selv at kunne forskellige seværdige ting, som at jonglere, mime og lave sjov ligesom rigtige cirkusartister. Han ender som gadeperformer i Paris’ gader, hvor han bliver rigtig populær. Det er dog ikke hans drøm og han begynder at stile mod vildere ting.

Sammen med en kvindelig gademusiker han tilfældigt møder og forelsker sig i, begynder han at ligge planer for at lave vilde optrædener på line. Han får også hjælp af en garvet linedanser og snart står han overfor sin første optræden på line. Han helt store mål er at gå på line fra det ene tårn af World Trade Center til det andet tårn, som den første og eneste der nogensinde har forsøgt og vil forsøge dette.

En nervepirrende film der gør at man rykker ud på kanten af sædet hver gang Phillipe står overfor en ny linegang, da man er så nervøs for om han nu skal klare dette. En fantastisk historie om en enestående mand.

Da Viaplays udvalg af film og serier hele tiden ændre sig, tager vi forbehold for at denne titel ikke længere er tilgængelig på Viaplay og at du dermed ikke kan se den på Viaplay i øjeblikket.